Thursday, 2024-04-18, 3:31 PM
Welcome, Guest
Home » Articles » Ελλάδα

Πάτρα: Σακάτεψαν στο ξύλο μαθήτρια την ώρα του διαλείμματος!

Πάτρα: Σακάτεψαν στο ξύλο μαθήτρια την ώρα του διαλείμματος!

Η επίθεση έγινε από συμμαθητές της - Σάλος στο Γυμνάσιο και οργή από τους γονείς της 14χρονης που υποστηρίζουν ότι πριν τα χτυπήματα προηγήθηκε σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού τους...
Η σχολική βία για μια ακόμα φορά έδωσε το παρόν σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας. Θύμα μια 14χρονη μαθήτρια του γυμνασίου η οποία πηγαίνει σχολείο σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας.
Την 14χρονη ακινητοποίησαν δυο συνομήλικοι συμμαθητές της την ώρα του διαλλείματος και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους την χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μικρή μαθήτρια χτυπήθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της όταν πήγε στο σπίτι καθώς εμφάνισε πρόβλημα στα νεφρά ενώ είχε αίματα στα πόδια και τα χέρια.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τους γονείς της 14χρονης ελέγχεται και το ενδεχόμενο η άσκηση της βίας σε βάρος της κόρης τους να είναι προϊόν προσπάθειας που προηγήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση
-.http://crete-find.ucoz.org/..................-----
-
> ..
Category: Ελλάδα | Added by: crete-find (2014-02-10)
Views: 649 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]