Tuesday, 2024-04-23, 5:56 PM
Welcome, Guest
Home » Articles » Ελλάδα

Στα όρια της τρέλλας. Η Ελλάδα πρώτη υποψήφια χώρα για bail-in διεθνώς…!!

image_thumb[4]

Καταλάβατε ποιοί είναι οι “τρομοκράτες”; Μάθετε τώρα και ποιοί είναι οι Ψεύτες.
4441
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Οι Τραπεζίτες στην Ελλάδα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απο το Δεκέμβερη και μετά. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο δεν κοιμήθηκε κανείς τους. Επικρατεί πανικός. Η αγορά είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Επιπλέον, όλα τα κόμματα

Κρύβουν αυτά που είπα για τα διεθνή ύδατα στα οποία παράνομα προκηρύσσει οικόπεδα για εξόρυξη η Ελλάδα χωρίς να έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ της, οδηγώντας απο τις τρελλαμάρες και την ανικανότητά τους σε ανάφλεξη την περιοχή. ΑΟΖ γιατί δεν οριοθετούν συνολικά σε Ελλάδα και Κύπρο;
Κρύβουν ότι η Τουρκία βρήκε φυσικό αέριο στην Ανατολική Θράκη (όπως είχα προβλέψει και καταγράψει σε αυτό το ιστολόγιο πρίν χρόνια) και θα το εκμεταλλευτεί σε ένα χρόνο απο τώρα! Η Ελλάδα θα εκμεταλλευτεί το δικό της σε 15 χρόνια γιατί ακούν τις Κατίνες και γιατί θέλουν να κάνουν τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους πλουσιότερους. Δεν είναι μαλ… Είναι ανίκανοι και ψεύτες.
Κρύβουν και δεν κάνουν καταναητά όσα είπε ο Ντράγκι. Η ΕΚΤ δεν θα αγοράζει ομόλογα της Ελλάφας και δάνεια θα της δίνει μόνο όταν υπάρχει μνημόνιο. Αν δεν υπάρχει μνημόνιο λόγω του Δημοσιονομικού Συμφώνου που είναι υποχρεωτικό να έχει η Ελλάδα, επειδή το είχε υπογράψει ο Παπιαδήμος, η Ελλάδα θα εκδιωχθεί απο την ΕΕ και συνεπώς απο την Ευρωζώνη. Δεν είναι μαλ… Είναι ανίκανοι και ψεύτες.
Δεν ακολουθώ κανένα. Ψεύτης, κλέφτης, απατεώνας, λοιμοκοντόρος, τρελλαμένος, κουραμπιές και δολοπλόκος δεν είμαι. Εϊναι όλοι παρέα και αυτό που υφίσταται δεν λέγεται δημοκρατία.

Η φωτογραφία της κορυφής δείχνει την εικόνα που υπάρχει στο εξωτερικό για την Ελλάδα και τους τρομοκράτες και τα τρόλς που εμφανίζονται στη πολιτική σκηνή και που αποτελούν το σημερινό πολιτικό σύστημα.

Η Ελλάδα είναι πρώτη υποψήφια χώρα διεθνώς για bail-in και όλοι δεν λένε τίποτα!
Καταλάβατε ποιοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες, που στερούν τη πραγματική πληροφόρηση απο τον Ελληνικό λαό; Όσοι αισθάνονται ένοχοι, να απαντούν στα ερωτήματα που θέτω με μέγιστη σοβαρότητα και να αφήσουν τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου. Δεν πτοούμαι απο καραγκιόζηδες. Θα τους “ματώνω” συνέχεια και πιο δυνατά. Ξέρω, Μπορώ και Θέλω.

Μετά το άρθρο μου (εδώ). έβγαλαν λυτούς και δεμένους να με καλοπιάσουν… Για μένα προέχει η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα, τα οποία ήδη ανέφερα στη προηγούμενη διασύνδεση. Δεν αγοραζόμαστε όλοι και αυτό να το καταλάβουν.

Για φούντο οι Τραπεζικές μετοχές αυτή την εβδομάδα

Υπό τις σημερινές συνθήκες, αναμένεται μεγάλη πτώση στο ΧΑ και τις τραπεζικές μετοχές την εβδομάδα που έρχεται.

Ίσως οι ελληνικές συστημικές τράπεζες να πρέπει να αποσυρθούν  απο το ΧΑ και να χρησιμοποιούνται σαν γραφεία διεκπεραίωσης λεπτών υποθέσεων, κόκκινων δανείων ή και σαν γραφεία συνοικεσίων.  Εχουν χάσει τις αποταμιεύσεις και ακόμη δεν ξέρει κανείς σε τί βάθος είναι ο πάτος τους. Η απόφαση Ντράγκι τις σκότωσε.

Στην Ελλάδα φαίνεται, ότι υπο τα σημερινά δεδομένα,  μελλοντικά θα υπάρξει μόνο μια τράπεζα, η ΤτΕ με το Τ+3 της και καμμία άλλη.

H πτώση των μετοχών των  τεσσάρων συστημικών τραπεζών συνεχίστηκε και τη προηγούμενη εβδομάδα. Ας δούμε τις μετοχές των δύο μεγαλύτερων τραπεζών, γιατί των άλλων είναι για φτύσιμο. Οι μετοχές είναι σε συνεχή πτώση. Πάρε κόσμε, είναι δωρεάν.

Οι συνθήκες αυτές και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα προειδοποιoύν για επερχόμενο bail-in όπως αυτό που έγινε στη Κύπρο.

Δεν είμαι μόνο εγώ που το λέω αυτό. Αυτός ο κίνδυνος είναι ορατός και από χρηματιστηριακούς αναλυτές (βλέπετε σχετικό άρθρο εδώ). Οι ίδιοι κατατάσσουν την Ελλάδα σαν πρώτη υποχήφια χώρα για bail-in διεθνώς.

Τί είπε η Goldman-Sachs για το Bail-in;

Goldman Sachs  recently warned:

“In the event of a severe Greek government clash with international lenders, interruption of liquidity provision to Greek banks by the ECB could potentially even lead to a Cyprus-style prolonged “bank holiday”. And market fears for potential Euro-exit risks could rise at that point.”΄ 

Καταλάβατε ή ακόμη, ποιοί είναι οι τρομοκράτες, που στερούν τη πραγματική πληροφόρηση απο τον Ελληνικό λαό;

Προσοχή χρειάζεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και στα 11 δις ευρώ του ΤΧΣ. Μεγάλη προσοχή… Δεν θα μείνει τίποτα.

Όσοι έχουν περάσει απο τον υπόγειο του Λονδίνου, θα θυμούνται τη συχνή φράση προς τους επιβάτες:

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΟΡΤΟΦΟΛΛΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

[]

 

 

 



Source: http://www.triklopodia.gr/
Category: Ελλάδα | Added by: crete-find (2015-01-19)
Views: 1159 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]