Friday, 2024-05-17, 11:42 AM
Welcome, Guest
Home » Articles » Τοπικά νέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014:




Τετάρτη 17 Ιανουαρίου - ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Στις 7 το απόγευμα στο χώρο του Δημαρχείου Ρεθύμνου η Ομάδα «Έκατσ΄η Κουτσή Κατσίκα» κηρύσσει και επίσημα την έναρξη του φετινού Κυνηγιού Θησαυρού. Οι Ομάδες θα αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το Παιδικό, το Γυμνασιακό και το Μεγάλο Κυνήγι. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η αφίσα του Κυνηγιού 2014, ενώ θα γίνει και ενημέρωση αναφορικά με τις δηλώσεις και τους όρους συμμετοχής.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης. Σήμερα στις 15:00 αναχώρηση από το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων για Ατσιπόπουλο, Πρινές, Γωνιά, Ρούστικα, Επισκοπή, Αργυρούπολη, Μυριοκέφαλα.http://crete-find.ucoz.org/

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του νομού Ρεθύμνης. Σήμερα στις 11:00, αναχώρηση από το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων για Αρμένους, Μυξόρουμα, Σπήλι, Γερακάρι, Μέρωνας, Απόστολους.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στους δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. Σήμερα στις 19:00 έναρξη από το Δημαρχείο Ρεθύμνης και ακολουθώντας τη διαδρομή Λ. Κουντουριώτη, Εθν. Αντιστάσεων, Αρκαδίου και κατάληξη στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.http://crete-find.ucoz.org/

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στα χωριά του Δήμου Ρεθύμνης. Σήμερα στις 15:00, αναχώρηση από το πάρκινγκ 4ων Μαρτύρων με προορισμούς Τσεσμέ, Σταυρωμένου, Βιράν Επισκοπή, Ελεύθερνα, Αρχαία Ελεύθερνα, Αμνάτος, Κυριάννα και Άδελε.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου - ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014

Επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014 από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης.Κλήρωση της σειράς παρέλασης των ομάδων και πολλές- πολλές εκπλήξεις! Έναρξη 18:00.http://crete-find.ucoz.org/

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου - ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Τσίκνα Χορός και ξεφάντωμα σε όλη την πόλη: Στην Πλατεία Μικρασιατών, «Τσικνοπέμπτη στα Μιτάτα της Κρήτης», ένα ταξίδι στην ιστορία, τις γεύσεις και την παράδοση των βουνών του νησιού. Στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, οι Εμείς & Εμείς "Φέρνουν στο χωριό τον Αρκουδιάρη”. Ζωντανεύουν Απόκριες αλλοτινών εποχών, τότε που οι τσουλομασκαράδες πλημμύριζαν τα σοκάκια της πόλης μας με ντέφια, ροκάνες, πειράγματα, μπόλικη σατιρική διάθεση και απίστευτο κέφι.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου - ΧΟΡΟΣ ΟΜΑΔΩΝ

Ο χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014 στις 20:00, στο Κέντρο "Μέγαρο”. Παρουσίαση θεατρικών – σατιρικών σκέτς. Διοργάνωση: Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (Ο.Ρ.Κ.).http://crete-find.ucoz.org/

Σάββατο 1 Μαρτίου - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Νυχτερινή Παρέλαση Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014. Εκκίνηση στις 21:00, από το ξενοδοχείο «Ελίνα» (Λ. Κουντουριώτη & Παπανδρέου). Στο Δημαρχείο, η εκφώνηση και αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου. Τερματισμός και πάρτι!

Κυριακή 2 Μαρτίου - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2014: Μεγάλη Παρέλαση Ομάδων και Αρμάτων. Εκκίνηση στις 14:00 από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου. Στις 19:00, στην Ελ. Βενιζέλου, ανατολική παραλία Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου η τελετή λήξης και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.



Source: http://crete-find.ucoz.org/
Category: Τοπικά νέα | Added by: crete-find (2014-01-22)
Views: 1051 | Tags: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2014, ρεθυμνο καρναβαλι 2014 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]